Dragons Music

Ligconcerten

the Dragons are

de Dragons zijn

Arienne Beiduir, Henk Herne,  Klaas Zebra

we give

concerts where people can connect with their inner self, the sounds and Spirit. The listeners are in a comfortable position on mats and cushions, lying down, or sitting. We improvise around a theme or intention. This can help listeners to find a focus in themselves and maybe go on a journey to a place of knowledge. Watch and Listen to some examples?

we geven

concerten tijdens welke men zich kan verbinden met z'n innerlijke wereld, de geluiden en Spirit. De luisteraars kunnen naar wens liggen of zitten op matjes of kussens. Wij improviseren rondom een thema of intentie. Dit kan de luisteraars in staat stellen een diepe concentratie te bereiken en misschien een innerlijke reis re maken naar een plaats van kennis.
Voorbeelden om te bekijken en te beluisteren.

we come from

different places and backgrounds, but what connects us is the Spiritual Path we're on, which roots in Nature Religion like Druidry and Shamanry.

wij komen van

verschillende plaatsen en achtergronden, maar wat ons verbindt is het spirituele pad waarop wij ons bevinden met wortels in natuurreligies als de Druïdische traditie en het Sjamanisme.

we play

about 4 times a year. You can check out our concerts on the Agenda, or  
And yes, we also play on request, so please feel free to ask.

we spelen

ongeveer 4 keer per jaar. Je kunt via de agenda kijken wanneer het volgende concert gepland is.
Of zoek
En ja, we spelen ook op verzoek, dus nodig ons maar uit.

Reacties op een ligconcert

  • Dank jullie wel voor het fijne concert. De manier waarop jullie tijdens de inleiding contact maakten met het publiek creëerde een sfeer van veiligheid en geborgenheid waardoor ik me open wilde stellen en geraakt kon worden. De soms schrijnende intensiteit van de muziek schudde me flink door elkaar maar bracht een subtiele verandering in mijn bewustzijn teweeg:Tijdens een rustige passage met zang tekende ik op de stroom van de muziek mandala's met licht. Na afloop was ik prettig kalm en voelde ik me verfrist en opgeladen.
  • Nogmaals hartelijk dank voor het prachtige samhain klankschalenconcert. De sfeer die jullie gemaakt hebben was erg prettig. Vooral ook door de uitleg die jullie drieën gaven voor het concert kwam ik al snel in de stemming.