start nieuws agenda zingen dragons concerten muziek-counseling muziektherapie CirkelZang DrumCirkel media muziekstudio winkel
vraag & antwoord personalia contact links

sites binnen het portaal

comMUSICation OBOD-Galerie Order of Màthair Sourcerers CreatiefBewustzijn

Cearcall counseling

 • Counseling algemeen
 • Begeleiding muziek docenten
 • Counseling algemeen

  Op basis van uw begin vraag wordt in sessies van 50 minuten samen gekeken hoe u verder kunt komen. Er wordt gebruik gemaakt van verbale en niet-verbale technieken:

  -geleide fantasie
  -projectie
  -leren over je innerlijke overtuigingen
  -creatieve strategieŰn
  -schrijf opdrachten

  Men krijgt zo nodig huiswerk opdrachten mee.

  Begeleiding muziek docenten

  Ik geef begeleiding aan muziek docenten, gericht op de conservatoria in Nederland en muziekscholen in (in eerste instantie) Noord-Holland.

  Het achterliggende idee is, dat docenten in de vaak langdurige en erg persoonlijke relatie met muziekstudenten tegen situaties aan kunnen lopen waar ze zelf niet echt een bevredigend antwoord op weten. Een bekend voorbeeld hiervan is het studenten leren omgaan met optredens. De docenten begeleider kan hier verder helpen.

  De informatiebrochure voor docenten (in PDF formaat, 326 kb) is gericht op deze docenten en geeft uitgebreide informatie. Voor u als opleiding geeft hij denk ik ook een duidelijk beeld van dit aanbod.

  De opzet is, dat de opleiding mij, natuurlijk na een informatief gesprek, op free-lance basis inhuurt. Ik kom dan op een vaste dag naar uw instelling. Op een voor docenten makkelijk te vinden plek legt u exemplaren van de bijgevoegde brochure neer. De docent kan dan zelf contact opnemen om een afspraak te maken, zonder dat tussenkomst van de opleiding noodzakelijk is.

  U betaalt per sessie, waarvan vanzelfsprekend door mij een aan u te overleggen administratie wordt bijgehouden. De kosten per sessie van 50 minuten zijn Ç55,- inclusief btw en reiskosten.

  Over mijn kwalificaties om dit counsellings werk te kunnen doen leest u meer in de bijgevoegde brochure.

  Tenslotte kan het van belang zijn dat ik, wanneer de situatie hierom vraagt, contact heb met de studenten begeleider of vertrouwenspersoon van de school. Hierover zullen tijdens het eerste gesprek afspraken worden gemaakt.